16 Eylül 2012 Pazar

Sen Efsanesin!

Efsaneleri başkanlar belirlemez, taraftar belirler! Birisi çıktı efsane falan değil dedi diye senin gözümüzde değerin düşmez. Efsane olmak için öyle çok büyük başarılar kazandırmak falan da gerekmez. Alex'le Fenerbahçe kaç şampiyonluk kazandı demek kadar saçma bir laf yok. Alex'le Fenerbahçe kaç kez şampiyon oldu değil kaç kez şampiyonluğa oynadı diye sor ve sonra bir önceki anlamsız soruyu çöpe at! Fenerbahçe son 8 yılda kötü geçen bir iki sezon hariç ya şampiyon oldu ya da son ana kadar şampiyonluk adayıydı. 3 kez şampiyon oldu 3 kez son haftada kaybetti! Sen Efsanesin. Dünyanın geri kalanı değil dese sen benim için yine efsanesin. Çocuklarıma anlatacağım, bundan 20 yıl sonra gollerini izledikçe duygulanacağım, adını asla unutmayacağım adamsın! Sen Efsanesin!..

Hani bir söz var buraya yazarsam çok başka anlamlara çekilecek ama blog benim, sorumluluk benim düşünce benim.. Köpekler havladı diye atlar ölmez! (Alex'e efsane değil diyen herkes üstüne alınabilir!)

Arsenal 2012-13 Takım Fotoğrafı

Arsenal'in yeni sezon kadrosunda yine eksilen yıldızlar var. Bu sezon kaybedilen yıldızlar furyasına Robin Van Persie ve Alex Song eklendi ancak yoklukları şimdilik hasar vermiş gibi gözükmüyor. Song'un yokluğu korkutucuydu ancak transfer de yapılmamasına rağmen takımın müzmin sakatı Diaby sezona müthiş başladı ve herkesi etkiledi. Song'un yokluğu o varken pek hissedilmeyecek gibi ancak Diaby bu kez de Milli Maçta sakatlandı. Bu sezon sakatlıkları bir kenara bırakıp istikrarı sağlarsa overrated olmaktan çıkacak ve Yeni Viera lakabını hak ettiğini gösterecektir. 

Eksikliklere ve sıkıntılara rağmen bu kadroya güveniyoruz. Şampiyonluk beklentimiz yok tek istediğimiz o mücadelenin içinde yer alabilmek. Neden olmasın! #GoGunners!

Özer Hurmacı'dan Diğer Dünyaya Selam

Fenerbahçe'de yıllardır beklenen patlamayı bir türllü yapamayan Özer Kasımpaşa'da ilk maçında golünü atı ve iyi bir başlangıç yaptı. Mesele onun başlangıcı değil golden sonra formasının altından çıkardığı Ediz Bahtiyaroğlu baskılı t-shirttü. Eski takım arkadaşına vefasını gösterdi ve ona selam çaktı. Ediz'de diğer taraftan golü ve sevincini izlemiştir umarım.