7 Nisan 2012 Cumartesi

Alex Yoksa 3. Bölge Haram!

Bu maç için ne söylenebiir bilmiyorum tek söyleyeceğim Alex'siz Fenerbahçe'nin benzinsiz otomobile benzediğidir. Alex olmayınca takım rakip ceza alanına yaklaşamıyor bile.


Bugün Alex tribünde otururken, Fenerbahçe'de ki geleceği tartışma alında olan Emre ve son haftaların formsuz ismi Sow kulübedeydi. Alex'in yokluğunda hücumu yöneten Emre olurdu genelde ancak bugün o da yoktu sahada. Böyle olunca Fenerbahçe ilk kornerini 35. dakikada atarken ilk şutunu da o civarda çıkardı.. Antalya'nın durumu malum, onlara bugün 1 puan yetecekti. Fenerbahçe'nin orta alanda pas yapmasına izin verip ceza sahasına sokmamayı planladılar ve bunu ilk yarıda çok güzel uyguladılar. Dakikalar 35'i gösterirken topla oynama oranları 70'e 30'du ancak ceza sahasında topa dokunan tek Fenerbahçe'li oyuncu yoktu! 3. bölge dediğimiz alan haramdı sanki sarı-lacivert formaya..


Devrede Aykut Kocaman boşu boşuna oynanan ilk yarının ardından Sow ve Emre'yi oyuna sürüp Selçuk ve Stoch'u çıkararak 4-4-2 denemesi yaptı. Yeni düzenle birlikte takım biraz kıpırdandı ve rakip kaleye gitmeye başladı. Ziegler'in kötü vuruşuna Sow'un ayağını sokması ile öne geçtik. Zaten gol ancak böyle gelebilirdi. 73'te Emre'nin çaldığı topu Bienvenu'ye aktarması ile skor 2-0 oldu ve maç o dakkada bitti. Zira Antalyasporlu oyuncular Sivas'ın gol haberi ile artık bu maçı değil orayı düşünüyordu.


Son yılların en kötü maçlarından biri oynandı Kadıköy'de ve ne yazık ki bu maç Novi Pazar'ı misafir ettiğimiz maç oldu. Bu maçtan çıkacak bir kaç sonucu söyleyip bahsi kapatıyım. Çok da bir şey söylemek anlamasız zaten..
1- Alex yoksa Fenerbahçe yok fikri artık su götürmez. Fenerbahçe play-off başlayana kadar en azından komutan Alex'e yardımcı bir kaç kuvvet bulmalı!
2- Antalyaspor toplama takımla bu ligde bu sezonluk kaldı ancak bu mantık sürerse gelecek sezon hiç şansları yok. Takımda fazlalıklar diyebileceğimiz bir çok oyuncu var.
3- Emre Belözoğlu sorunu diye bişey yok. Aykut Kocaman ona güvenmedi ve oynatmadı belki de silkelenmesini istedi Süper Final öncesinde..


FENERBAHÇE: 2 - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 0
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin  (Dk. 46 Emre Belözoğlu ), Cristian, Caner Erkin, Stoch  (Dk. 46 Sow ), Bienvenu  (Dk. 79 Dia )
Medical Park Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Ali Tandoğan, Ali Turan, Musa Nizam, Minev, Tita, İbrahim Dağaşan  (Dk. 78 Jaba ), Sedat Ağçay, Ali Zitouni, Uğur İnceman  (Dk. 84 Emrah Başsan ), Mehmet Yılmaz  (Dk. 70 Sinan Kaloğlu )
Goller: Dk. 62 Sow, Dk. 72 Bienvenu (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 68 Emre Belözoğlu, Dk. 77 Caner Erkin (Fenerbahçe), Dk. 81 Uğur İnceman (Medical Park Antalyaspor)

Hiç yorum yok: