2 Aralık 2011 Cuma

Mendes'in Adamı Carvalhal !!!


Sezon başında Yıldırım Demirören Jorge Mendes işbirliği ile Beşiktaş'a kazandırılan yıldızlara ek olarak Benfica'dan Sidnei ve Manchester United'dan Bebe kiralık, Atletico Madrid'ten de Julio Alves ise bonservisinin yarısı alınarak kadroya katıldı. Bebe'nin uzun süreli sakatlanmasından sonra Schalke'den Edu yine Mendes aracılığıyla kiralandı. 

Şike sorusturmasının patlak vermesi ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun tutuklanması ile teknik direktör arayışları başladı ve yine Mendes'e başvuruldu. Portekizli menejerin önerisi ile Carlos Carvalhal takımın başına geçti.

Beşiktaş'ın ligde kötü gitmesi ile UEFA Avrupa liginde de 3 maçta sadece Maccabi maçının kazanılması ile Mendes'in adamı Carvalhal'a eleştiriler çoğaldı. Bir de üstüne Portekiz çetesi var takımda Carvalhal vatandaşlarını koruyor her durumda oynatıyor eleştirileri ayyuka çıktı.

Hoca değil denilen Carvalhal'ın takımı önce Kiev'i yendi sonra Galatasaray'ı elinden kaçırıp, deplasmanda Trabzon'u son olarak da Maccabi'yi yendi. İşin garibi Mendes'in adamı Carvalhal bunları yaparken Guti'yi sildi, Fernandes'i silkeledi. Sidnei kulübeye mahkum olurken Alves 1 dakika şans bulabildi. Edu ise A2 takımında başarıyla oynuyor!

***

Bu yazıyı yazdıktan sonra BJK Ordu'yu ve Manisa'yı yendi. Belediye ile berabere kalıp Stoke'u yenerek gruptan lider çıktı. Carvalhal şimdi kral oldu ama hala Tayfur teknik direktörümüz diyerek ona moral verip Portekizliyi aşağılamak olmuyo yalnız!

Hiç yorum yok: