18 Ekim 2012 Perşembe

Sandro Rossel Kafası!

Barcelona Başkanı Sandro Rossel yeniden gündeme gelmek mi istedi yoksa başka bir amacı mı vardı bilinmez, basına anlamsız demeçler  vermiş!

Barcelona çok büyük bir kulüp ve başkaları için yıkılması gereken bir kale tanımlamasını kullanan Rossel; Manchester City ve Arsenal'i suçlamış!

Sergio Busquets'i ayartmakla suçladığı City üzerinden sözü Arsenal'e getiren Rossel, onlar Fabregas, Fran Merida ve Miguel Toral gibi isimleri bizde büyük paralar ödeyerek aldılar ve ayarttılar demiş. Manchester City, Busquets'le ilgilenmediğini açıklarken Rossel'in buna yanıtı daha da ilginç. Onlar Sergio'yu almak istemiyor sadece oyuncuyu ayartarak düzenimizi, huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar!

Sevgili Rossel ne kullandı da bu kafaya geldi bilmiyorum ama açıklarsa denemek isterim açıkçası. Man City diyelim ki Barcelona'nın düzenini bozmak istiyor bunu Busquets üzerinde mi yapar? İşin daha komik tarafı Arsenal'i kendilerini düşman görmekle suçlaması. Tamam benim gibi taraftarlar için öyle ama Arsenal yönetimi açısından bulunmaz nimet Barcelona!!
Onların bakışı her sezon bir oyuncu satarak para kazandıkları ve kar yaptıkları bir takım Barcelona. Yani düşman değil aksine güzel bir iş ortağı hatta enayi!

Son dönemde Arsenal'den Barcelona'ya geçen oyunculara bakarsak bu çok daha net belli oluyor. Zaten Arsenal tarihinin en karlı transferleri Barcelona'ya gönderilen oyunculardan oluşuyor. Cesc Fabregas, Marc Overmars, Petit, Alexander Hleb, Alex Song, Thierry Henry, Gio Van Bronkchorst şeklinde uzuyor gidiyor liste. İşin özü sen Arsenal'i oyuncularını ayartan paralı bir kulüp olarak suçlasan da istatistikler tam tersini söylüyor. Biz taraftar olarak kızıyoruz belki ama Arsenal yönetimi sizinle çalışmaktan çok memnun. Aman Barcelona'ya bir şey olmasın dediklerini duyar gibiyim!

Hiç yorum yok: