29 Ocak 2012 Pazar

Kayıp Balık Nemo'nun dönüşü!

Ercan Taner bugün ki Real Madrid - Zaragoza maçını anlatırken Mesut'u ballandıra ballandıra anlattı. Twitter'da herkes ona kızdı belki ama belli ki o da bunu özlemişti çünkü mesut uzun zamandır böyle bir oyun ortaya koyamıyordu! 


Geçen sezon ki harika performansın ardından bu sezona hayal kırıklığı olarak başlayan Mesut Özil son haftalarda yeniden manşetleri süslemeye başladı. Yanda gördüğünüz fotoğraf İspanyol bir blog yazarının yazdığı ''Kayıp Balık Nemo' başlıklı yazısının fotoğrafı idi. Mesut gerçekten sahada kaybolmuştu. Hani bir ara ülkemizde 'Alex kayboluyor, kaybolmayan Alex istiyoruz' muhabbetleri vardı ya işte tam da öyleydi konu ama bir iki hafta önce Mesut silkindi ve yeniden harikalar yaratmaya başladı. Hafta içi El Clasico'da performansını zirveye taşımasına rağmen Real'i bir üst tura taşıyamamıştı. Bu hafta da attığı gol ve attırdığı golle manşetlere çıkmayı başardı ve transfer dedikodularına cevabı vermiş oldu!


Marca'nın maçtan sonra ki manşeti: Özil hızıyla oyunu kontrol etti tarzında. Twitter'da Alper Öcal'ın verdiği bilgi Mesut'un son 3.5 sezonuna dair. Mesut Bremen kariyerinden bugüne 178 maça çıkmış ve bu maçlarda 127 gole doğrudan etki etmiş. 99 tanesi asist.. Daha ne söyleyim ki?

Hiç yorum yok: