26 Ocak 2012 Perşembe

Olimpiyat kabusu geri döndü!

Böyle bir maçtan sonra söylenecek fazla söz yok aslında. İki haftadır mükemmel oynayan takım bir anda 180 derecelik bir dönüşle yokları oynadı sanki. Santrafor eksikliğini iki maçtır kapattık ancak bu maç tekrar gün yüzüne çıktı yeniden. Bienvenu oyuna dahil olduktan sonra da sahada gerçek bir santrafor yoktu! Belediye'de ki Webo ile yer değiştirseler skor tabelasında ki 2 ve 3'te yer değiştirirdi! Bu akşam Senegal'in yenilmesi ve elenmesi artık en büyük beklentimiz. Aykut Kocaman her ne kadar önemli olan play-off dese de takımın ligi bu şekilde götürmesi zor. Üstelik fiziksel ve psikolojik olarakta yorulacaklar.


Maçtan oyunculara notlar:
Gökhan Gönül: Gökhan bu sezon performans olarak geçmiş sezonlardan çok uzak bir görüntüde. Üstüne bir de sık sık sakatlanıyor ve formasından uzak kalıyor. Yavaş yavaş(Allah korusun!) Gökhan Zan olma yolunda!
Orhan Şam: Gökhan'ın olmadığı maçlarda sağ bekte sorun olmasın diye alında alındı Orhan ama o da Mehmet Topuz gibi samandıraya gelip hücumu unutanlardan oldu. Kesşke Okan Alkan kiralanmasaydı diyor insan!
Reto Ziegler: Haftalardır kötü oynuyor Ziegler ama takım savunması çok da aksamadığı için belli olmuyordu. Önümüzde ki maçlarda daha sık hücum etmesi gerekecek. Ne olursa olsun takımda ki en iyi sol bek O ama bir stoper asla değil!
Caner Erkin: Caner son maçlarda hücumda fena değildi ancak bu maç bir kez daha gösterdi ki asla bir sol bek değil! İBB'nin onun kanatından yaptığı bütün ataklar tehlikeli oldu gollerde ordan geldi. Haftaya Ziegler cezalı ve sanırım yine haftaya sol tarafımız sancılı olacak.
Mehmet Topuz: Onun için her hafta aynı şeyleri söylüyorum aslında. Hücumda da-ha et-kin ol-ma-lı!
Henri Bienvenu: Bu takımın santrafor'u kesinlikle o değil belki ikinci forveti olur, sağ kanatı olur hatta sağ beki bile olur! ama santrafor oynamaz, oynamamalı!


*****
Senegal bu gece gruptaki 2. maçını da kaybederek elendi. Moussa Sow beklenenden çok erken dönüyor. İşte bu güzel haber!

Hiç yorum yok: