2 Ağustos 2012 Perşembe

Alex'de Böyle mi Gidecek?

Damir Mrsic oyuncu ve takım menejeri olarak 10 yıla yaklaşan hizmetinin ardından dün itibari ile kulüpten ayrıldı. Kemal Dinçer'in gelişi ile yeni bir yapılanmaya gidip basketbol şubesi muhakkak ki başarı için ne gerekiyorsa onu yapacaktır.

Her şey güzel hoşta şu takıma on yıla yakın emek veren bu adamı üstteki iki satırlık yazıyla mı uğurlayacaktık. Fenerbahçe'nin zirve mücadelesi yapmadığı dönemde takımın yıldızı olan sayı ve asist krallıkları yaşayan, Ülker ile birleştikten sonra da katkısını devam ettiren bu adamı, basketbolun Alex'ini satır arasına ''sonsuz katkı için teşekkür ederiz.'' yazarak mı yollayacaktık. Mirsad için düşünülenler ne kadar güzelse Damir'e yapılan o kadar büyük ayıp! Irkçılık falan o konulara girmek istemiyorum, Mirsad'ın daha çok sevilmesinin sebebinin Türk olmaktan ziyade mücadeleci yapısı olduğunu da biliyorum ama Lugano'yu severken Alex'i sevmedik mi biz? Koşmuyor diyen her adam her golünde asistinde ayağa fırlamadı mı?

Bu konuda ne desem yetmeyecek, ne desem rahatlamayacam biliyorum o yüzden uzatmanın alemi yok. Şu adam bir çok çocuğa basketbolu sevdirdi ama siz onu sıradan biri gibi uğurladınız. Umarım Alex için güzel bir şeyler düşünüyorsunuzdur umarım...

Hiç yorum yok: