4 Eylül 2012 Salı

Ronaldo'nun Derdi Paraymış!

Geride bıraktığımız haftada La Liga'da en çok konuşulan konu Real Madrid'in yıldızı Crstiano Ronaldo'nun attığı gollerden sonra sevinmemesiydi. Bunun nedeni olarak bir çok neden sıraladı İspanyol basını. Aşk hayatında sorun var, takım tarafından sevilmiyor, ayrılmak istiyor derken sebebi ortaya çıktı. Ronaldo, İbrahimovic ve Eto'o'nun kazandığı parayı emsal göstererek  onlar benden daha iyi değil ancak bu paraları kazanıyorlar demiş. Ayrıca kulüp Arbeloa, Albiol gibi oyuncuların sözleşmesini yenilerken CR7'ye teklif bile gitmemiş. Tama biraz hak verebilirim Ronaldo'ya yukardaki liseye bakınca ama senin kazandığında 3-5 kuruş değil ki be abi 10 milyon..

3 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Bunlara öbürdünyadada özel muamele yapılır şimdi. VİP Cennet VİP cehennem falan. Tövbe tövbe. Birde çıkıp bu adamlar insanlık yararına projelerde falan yer alıyorlar ya. Adam gibi adam falan lafları ediliyor ya bunlara. Ulan millet asgari ücrete ailesini geçindirmeye çalışıyor. Sen Dünyanın en güzel hatunu ile berabersin Fiziği iyi yakışıklısın. Çok çok iyi parada alıyorsun. daha ne istiyorsun kardeşim. Şükret biraz be Şükret.

İlla Rabbim sana Önce Eşeğini kaybettirip dünyanın kaç bucak olduğunu derdi tasası olduğunumu sana hissettirmeli illa.

selaminko dedi ki...

cahilliğime verin ama o listedeki conca kimdir?

mustafa arslan dedi ki...

Conca Çin Kiginde ki furyayı başlatan adam. Arjantinli futbolcu ve dünyada pek tanındığını söyleyemeyiz. Çin'e gittiğinde gündeme gelmişi ama sonra unutuldu. Bir ara milli takıma alınması konuşulmuştu ama Çin'de oynamanın dezavantajını yaşadı.