6 Ocak 2012 Cuma

Fenerbahçe bahane sonuç şahane..!

3 temmuzda Türkiye bir kaos'un içine girdiğinde kimse olayların bu kadar uzayacağını düşünmemişti. Aradan yaklaşık altı ay geçmesine rağmen değişen hiçbir şey olmadığı gibi sonuca dair tünelin ucunda en ufak bir ışık bile gözükmüyor.

Şike olaylarının patlak vermesinden sonra dar ağacına çekilen ilk isim Aziz Yıldırım olmuş, daha dava başlamadan saldırıların ardı arkası kesilmemiş bir anda örgüt lideri ilan edilmişti. Herkes Fenerbahçe küme düşsün derken kimse davada adı geçen Beşiktaş, Trabzon, Eskişehir ve Sivas düşsün demedi. Bunlar yetmez gibi Trabzon şampiyonluk bize verilmeli derken, Galatasaray durumdan nemalanarak ezeli rakip ebedi dost dediği takımlara sallamak için fırsat kolladı.

Bir kaç ay önce şike cezalarının ağır olduğu gerekçesiyle bir yasa tasarısı hazırlandı. Ardından medya ve taraftarlar bu yasanın adını 'Aziz Yıldırım'ı kurtarma planı!' koydu. Yasa meclisten geçince Aziz Yıldırım için yasa hazırlanıyor burası nasıl hukuk devleti nerde demokrasi nidaları atılırken Cumhurbaşkanı kamu vicdanını sebep göstererek yasayı geri gönderdi. İkinci kez yollandı onaylandı derken tahliyeler başladı. Şike yaptı denilen futbolcular, teknik direktörler dışarı çıkarken adına yasa çıkarılan Aziz Yıldırım içerde kaldı. Yasa Aziz Yıldırım için deyip kendi paçalarını kurtaranlar
için yeni plan devreye sokulmuştu.

Önce 58. madde değiştirilip Fenerbahçe'yi kurtaracaz dediler sonra olur mu öyle şey şike yapan düşsün yasa da az biraz oynama yapacağız. Gözüken o ki yasa değiştirilip Trabzon ve Beşiktaş davadan kurtarılacak Fenerbahçe için üzgünüz yapacak bir şey yok denilecek. Şampiyonluk Trabzon'a gönderilirken kupa şampiyonluğu da Beşiktaş da kalacak.

Uyuma Fenerbahçeli..! 
Önce içerdekileri çıkardılar sonra kendilerini sıyıracaklar bu işten. Bunu yaparken de Fenerbahçe için deyip toplumda bize karşı nefret tohumları ektiler. Hapisten çıkanlar için yurtdışı yasağı kalkarken Fenerbahçe'liler aman tepki göstermesin diye de Samet Güzel, Hasan Çetinkaya ve Serkan Acar'ın seyirden men yasakları kaldırıldı. Şimdi sırada Aziz Yıldırım'ı çıkmamak üzere Metris'te bırakmak Fenerbahçe'yi de Bank Asya'ya yollamak var. Tezgah kuruldu her şey hazırlandı sıra uygulamaya geldi.

Bu tezgahı gören sadece Fenerbahçe taraftarı. Ne medya ne de toplum sesini çıkarmıyor. Medya Fenerbahçe'nin kontrolü altında diyenler şimdi o medyayı  parmağında oynatıyor. Artık yapılması gereken tek şey var. Bu maddenin değişmesini engellemek ve Fenerbahçe düşmanlarının yollarına taş koymak. Bunu başaracak güç Şanlı Fenerbahçe taraftarında var ancak yönetim bu oyunu bozmak için bişey yapıyor mu işte orası muallak..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aziz Yıldırım bugün açıklamaları ile yok öyle yağma dedi!