16 Mart 2012 Cuma

Beşiktaş - Atletico Madrid


Bugün İnönü'de büyük beklentilerle çıkılan maçta Atletico'ya 3-0 kaybederek Avrupa'ya veda etti Beşiktaş. Avrupa devam ettiği her sezon olduğu gibi -ki bu diğer takımlarımız içinde geçerli- ligde de havluyu çoktan atmıştı. Hem ligi hem avrupayı aynı anda götürebilen bir takımımız olmadı daha. Şimdi elde kalan Türkiye Kupası Beşiktaş için. Bu sezon tekrar kupayı kazanıp seneye Avrupa'da devam ederse aynı senaryoyu tekrar tekrar yaşayacak Beşiktaşlılar. 


Takımda sorun ne Quaresma'da ne Simao'da ne de Carvalhal'da.. Sorun takımın kurulurken yapılan matematikte. Takım kimyası düşünülmeden kurulan bir takım ve daha sonra bu takımı kucağında bulan Carvalhal.


Aykut Kocaman bu sezon Fenerbahçe'de yaptıklarıyla büyük övgülere mazhar olurken neredeyse aynı durumda olan ve bi anda Beşiktaş'ı kucağında bulan Carvalhal gereken övgüyü alamıyor. Çünkü Beşiktaş iyi top oynamıyor. Sanki Fenerbahçe deplasmanda bütün maçlarını alıyor, şiir gibi top oynuyormuş gibi.. Adamın aldığı tek övgü sempatik olmasıyla alakalı..


Beşiktaş'ın kadrosu çok iyi diyenler için bu günkü kadroları düşünerek, sahaya çıkan Beşiktaş 11'inden Atletico'ya kaç oyuncu koyabilirsiniz bi düşünün sonra konuşalım.. 
Cenk Gönen, 
Ekrem Dağ, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı,
 İbrahim Toraman, Veli Kavlak, Fernandes,
 Simao, Almeida, Edu 
Bu kadroya bakın ve rakibin 11'inde yer alır diyebileceğiniz tek oyuncu söyleyin. Ben bulamadım hatta kulübeye koyacak tek bir oyuncu bile bulamadım. Egemen belki diyeceğim ama sadece mücadele ediyor diye kıyak geçmek olacak..

Bu tablo Beşiktaş'ın yıldız diye aldığı adamların ve çok iyi denilen kadrosunun özeti sanırım..

Hiç yorum yok: