8 Mart 2012 Perşembe

mesSİ... BIRAKTI

Messi Şampiyonlar Ligi tarihinde bir maçta 5 gol atan ilk oyuncu! Bunu daha önce sorsak kim yapabilir desek zaten cevap yine bu isim olurdu. Bu arada haberdar olmama şansınız düşük ama maç 7-1 bitti. Beşiktaşlılar rekoru bizden alsın Messi diye bekledi ama olmadı..


İlk golü enfesti Messi'nin. İkinci farklı mıydı? Ya üçüncü, dört, beş! Eleme turunda iki maçta 4 gol atan ilk oyuncu oldu önce sonra toplam gol sayısında  Eusebio'yu geçti. Daha sonra 4 gol atanlardaan biri oldu ve ardından 5 gol atan tek adam!


Şampiyonlar Ligi kurulduğundan beri en fazla gol atan oyuncu yaşayan Real Madrid efsanesi Raul. Messi bu maçta yazdığı 5 golle 8. sıraya yükseldi ve Raul'la aradaki farkı 18 gole düşürdü. Bunları yaparkende henüz 24 yaşında olduğunu unutmayalım! Bu arada maçtan sonra topu aldı eve götürdü Messi. Her rekorda topu alacaksa işi zor benden söylemesi :)


Bir kaç sene içinde kırılmadık rekor bırakmayacağı kesin ama asıl soru şu ki ilerde Messi'nin rekorlarını kırabilecek bir oyuncu çıkacak mı? Ne kadar şanslı olduğumuzun farkına varın hanımlar beyler. 100 yıl sonra efsane olarak bahsedilecek bu adamı canlı seyretme şansına sahibiz.


Son olarak başlığa değineyim. Twitter'da @ortegablog Messi'nin ismi ile ilgili orijinal küfürlü başlıklar atılabilir ancak bloggerlar'ın bunu hiç denediğini görmedim dedi. E ben deneyim o zaman dedim ama gelecek tepkilerden ve anlamsız yorumlar çıkarılmasından tırstığım için sansürledim. Aşağıdaki fotoğrafa bakarak gerisini siz tamamlayın :)





1 yorum:

Adsız dedi ki...

Messssi bu adam neyin nesi! Saygılar Ertem Şener