15 Haziran 2012 Cuma

Euro 2012'den...

Matts Hummels Almanya'nın grupta oynadığı iki maçta da oynadığı oyunla sahanın yıldızlarından biriydi. Turnuva öncesi beklenti onun değil Mertesacker'in 11'de oynaması yönündeydi ancak formayı hak eden kesinlikle oydu! Löw güvendi ve formayı verdi karşılığını da misli misli geri aldı.


Bu fotoğraf gerçekten enfes sizlere neyi anımsatıyor bilmiyorum ama bi' alttaki fotoğrafa bakınca evet aynen, işte bu diyeceksiniz sanırım.
İtalyan savunmasının ortasında ki İniesta fotoğrafını çeken arkadaş deklanşöre biraz daha önce basabilse ve top tam İniesta'nın ayağındayken ölümsüzleşse o an çok daha etkileyici olabilirdi ancak yine de çok güzel bir kare. Bu fotoğrafın insanlara anımsattığı an ise yıllar evvel Arjantin-Belçika maçından. 

Bu fotoğrafın hikayesini bilmek için yaşım yetmez ancak geçen sabah Spor Servisi programında Mehmet Demirkol şöyle anlattı. Maradona frikik için topun başına geçer ve barajda 6 Belçikalı oyuncu vardır. Top barajdan dönüp tekrar Diego'nun önüne düştüğünde karşısında 6 kişi onu beklemektedir ve onda bu kare ölümsüzleştirilir. Aslında Maradona'yı 6 kişi ile tutuyorlar vay anasını be diyecek bir durum yoktur.


Hiç yorum yok: