15 Haziran 2012 Cuma

RVP mi Huntelaar mı?

Euro 2012'de Hollanda tam bir hayal kırıklığı yaşatırken şu günlerde tartışılan konu Robin Van Persie mi yoksa Huntelaar mı oynasın konusu. İlk iki maçta da RVP 11'de başlarken sürekli eleştiri aldı ve Huntelaar oynasa 5 atardık demeye kadar getirdi bazı arkadaşlar. Sonra Huntelaar girdi oyuna ve golü atan isim  o değildi tabii ki! RVP attı golü Almanlara yine Huntelaar sahada geziyordu  o sıralar!


Bilen bilir ben Arsenal taraftarıyım ve bu konuda taraflıyım evet! Hatta Huntelaar'a da oldum olası gıcığım. Kariyerinde Real Madrid ve Milan ile büyük kulüplerde oynama şansı da yakalayan Klass(!) buralarda tutunamayıp Schalke'ye geçti. Bu sezon totalde 40dan fazla gol attı ve oldukça formdaydı. Gollerin bol olduğu Bundesliga'da bol bol atmasına eyvallah ancak Robin Van Persie Premier Lig'de 30 gol attı. En son 30 atan kimi görmüştünüz? Ben hatırlatayım sizlere. Manchester United yıllarında Ronaldo ve ondan önce de büyük efsane Thierry Henry.


Aslında benim derdim RVP iyi veya Huntelaar daha iyi meselesi değil. Her Hollanda maçında twitterda konuşulan konu bu. Eh be kardeşim Hollanda takır takır top oynuyor da sorun forvette mi yani? Danimarka ve Almanya karşısında orta alanda ezildiğini, kanat beklerinin yarardan çok zarar getirdiğini görmedin de forvette kaçan pozisyonları mı gördün? Güzel.. Demekki popüler kültür seyircisin ve hayatın boyunca forvetleri konuşacaksın. Futboldan aldığın zevkte bununla sınırlı kalacak...


Ha unutmadan benden naçizane tavsiye. RVP forvet değilde arkasında kullanılırsa çok daha etkili olur. Bu adam zaten sizin anladığınız tarzda bir forvet değil. Van Marwijk, Afellay takıntısından vazgeçerse belki son maçta böyle izleyebiliriz Portakalları.

Hiç yorum yok: