24 Eylül 2012 Pazartesi

İnandık, Olacak!


Topçular adına bu sezonun çok farklı olacağı fikri hakimdi geçen sezonun sonunda ancak RVP'nin ayrılmak istemesi yine aynı senaryoyu yaşatmıştı Arsenal taraftarına. Yeni transferler yapıldı her şeye rağmen umut dolu başladı sezon. İlk iki maçta gol atamaması takımın yine klasik Arsenal sezonu olacak söylemleri yaratsa da Anfield'ta gelen galibiyet rüzgarı bir anda tersine çevirdi ve Man City karşısında oynanan oyun ile de ümitler iyice arttı.

Şu fotoğraf Arsenal'in bu sezonu için çok fazla ipuçu barındırıyor aslında. Gerçekten takım oldular ve birbirlerine sarıldılar. Şimdi şampiyonluktan bahsedebilmek bile benim gibi Arsenal taraftarları adına yeterli. United böyle oynadıkça onları geçmek zor olmayacak, Londra'nın mavi yakası Chelsea ise orta sahasını boşaltarak sezonun en büyük hatasını yaptı ve kendi ayaklarına sıktı. Manchester City ise Mancini'nin yeni taktik planına pek alışmış gibi gözükmüyor. Bu doneleri alt alta koyduğumuz zaman Arsenal'in ciddi manada şansının olduğunu söylemek hayalcilik olmaz. Onlar inandıysa bize de destek vermek düşer. Haydi çocuklar neden olmasın. Sermayeye, paranın gücüne karşı sizin inancınız. Biz tek onlar hepsi!

Bu güzel karenin oluşumunu GİF olarakta koyuyorum alta. Mertesacker'e dikkat yalnız. Arkadaş 2 metre boyu ile dizlerinin üstünde kaymaya çalışıyor. Sadece çalışıyor :)

Hiç yorum yok: