30 Haziran 2012 Cumartesi

Almanya-İtalya | Ne Dediler?

Joachim Löw - T. D. (Almanya): 2-0 geride düştük ve maçı çeviremedik. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı oldu bizim adımıza ancak her şeye rağmen güzel bir turnuva geçirdik.
Cesare Prandelli - T. D. (İtalya): İnanılmaz bir maç oldu ve sonunda kazanan biz olduk. Almanlar için sahada zorluk çıkardık ve onların oyununu bozduk. Montolivo'nun kaçırdığı gollerden sonra kalemizde gördüğümüz gol bizi biraz strese soktu ancak yine de skordan mutluyumç
Philipp Lahm, (Almanya): İlk yarıda yediğimiz iki golün ardından ikinci yarıda herkes elinden gelenin fazlasını yaptı ancak golü çok geç bulduk. Beraberliği yakalamak adına çok kısa bir zamanımız oldu. İtalyanlara karşı üzeremizdeki lanet bu maçta geri döndü!
Gianluigi Buffon, (İtalya): 2-0 öne geçtikten sonra bir çok fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Maç sonunda biraz sıkıntı çeksek de finaldeyiz. Şimdi finale konsantre olmalıyız.
Toni Kross, (Almanya): Yediğimiz gollerin ikisi de engellenebilirdi ancak yapamadık. Bu seviyede önlenmesi gereken gollerdi ancak topu ilk yarıda iki kez ağlarımızda gördük. 2-0'ı çevirmek oldukça zordur. Bunu değiştirmek için elimden geleni yaptım ve her şeyi denedim ama yeterli olmadı! İtalyanlar harika defans yaptılar ve hücumda da iyilerdi.
Riccardo Montolivo, (İtalya) : Hepimiz çok mutluyuz. Bugün dünyanın en iyi takımlarından birisine karşı kazandık. Harika bir ilk yarı çıkardık ama ikinci yarının ilk yirmi dakikası Almanlar bizden daha iyiydi.
Oliver Bierhoff, Genel Menejer (Almanya): Böyle bir yenilgiden sonra herkes üzgün ve derin bir çukura düşmüş gibiyiz. Herkes hedefe odaklanmıştı ama bugün pekte öyleymiş gibi oynamadık.

Hiç yorum yok: