30 Haziran 2012 Cumartesi

Aykut Kocaman'ın Künyesi

Harika bir fotoğraf...
Önce resmin üzerine tıklayın ve büyütün sonra yan tarafta yazanları okumaya başlayın. Muhtemelen o dönemin spor magazin dergi ve gazetelerinden birinde çıktı bu fotoğraf.


Sorulan sorular bir hayli ilginç ama cevaplar ondan da ilginç. Aykut Kocaman'ın ketum tavrı sonradan oluşan bir şey değilmiş cevaplardan bunu rahatlıkla anlayabiliriz.


Bugün olduğu gibi o zaman da burçlarla fazlasıyla ilgileniliyormuş ki ona da burcu sorulmuş. Cevap: Koç! Arabası o dönem için oldukça iyi: Renault 11! :) Futbolcular o dönem küçüklükten başka işlerde çalıştığı için ''daha önce ne iş yaptın'' diye soru da var ama Aykut Hoca öğrenciydim demekle yetinmiş. En sevdiği içki, en sevdiği ülke ve en büyük tutkusu için cevaplar aynı. ''Yok!''


''Hoşlandığı kız tipi'' diye bir soru var ki ne desem bilemedim ama Aykut Kocaman bunu güzel bir cevapla savuşturmuş: ''Hoşlandığım kız zaten nişanlım!'' En sevdiği şarkıcılar Nilüfer ve Alpay en sevdiği film yıldızı ise Şener Şen'miş...


Gerçekten güzel bir kare ve gayet eğlenceli. Aykut Hoca bunu şimdi görse ne derdi acaba merak ettim. Bu arada fotoğrafı paslayan Burak Eren'e de teşekkürler;)

Hiç yorum yok: