29 Haziran 2012 Cuma

Süper Mario's

Harika bir fotoğraf olmuş. Bu gece Mario'ların karşılaşması ''Süper'' lakabını kim hakediyor yarışması gibiydi birazda. Gomez ilk yarı ortalarda dolanıp ikinci yarının başında sahadan ayrılırken Balotelli iki savunma hatasını iyi değerlendirerek İtalya'yı finale taşıdı.


Arıza kelimesinin tam karşılığı çılgın mı çılgın bu adam için bu gece methiyeler düzüp baba büyüksün diyoruz ama finalde yapacakları ile yerin dibine de sokabiliriz çünkü o böyle bir adam. Almanların Mario'su ise tam tersine ne yapacağını bildiğiniz performansları arasında uçurum olmayan bir futbolcu. Bugün İtalya defansı onu bu yüzden rahatlıkla marke etti birazda. 


Bu arada ilginç detaylardan birisi de şu. Gomez'de, Balotelli'de devşirme oyuncular! Birisi Gana'lı diğeri ise Brezilya. Bunun dışında pekte benzer yönleri olduğunu söylemek zor :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu oyuncular için devşirme kelimesini kullanmak yanlış bir ibare olur. her iki oyuncu da adlarına oynadıkları ülkelerin altyapısından yetişti. bir ihtiyaç üzerine ülke vatandaşlığına geçirilip takımlara dahil edilmediler.

mustafa arslan dedi ki...

Kısaca devşirme deyim gitsin dedim ama evet haklısın devşirme kelimesi olayı özetlemek için yeterli değil.