7 Mayıs 2012 Pazartesi

2. Trabzon Meydan Muharebesi | TS 1-3 FB

Bugün maçla alakalı görüş belirtmek oyuncular şöyle oynadı böyle oynadı falan demek o kadar anlamsız geliyor ki. O yüzden maça dair bir sözüm yok. Sahada 11 tane şartlanmış direnen adam tribünde hayatlarını hiçe sayan insan müsfetteleri, rakipte sempati duyduğum, adam sandığım Colman ve herkesin sevdiği güzel insan(!) intikam yemini etmiş Zokora..


Sahadaki takımın, dizilişin, taktiğin ve tekniğin hiç bir önemi yoktu inanan taraf kazandı.
 

Zokora'ya destek verdiğini sanan şu fotoğraftaki zihniyetler var oldukça bu  ülkede bu şekilde gider. Trabzon muhtemelen 5 maç falan ceza alır sonra ceza biter sonra bir Fenerbahçe maçı daha gelir senaryo başa döner... Ya da şu ihtimal gerçekleşir. Demirören federasyonu istifa eder yeni gelen federasyon iyi niyetini göstermek için cezayı kaldırır arayı baştan sağlam kurarlar!.. Olur mu öyle şey diyen varsa eğer Bursaspor'un aldığı 5 maçlık cezayı hatırlatayım.. Hani maçı iptal ettiren olaylardan sonra aldıkları ve sadece bir maç ceza çektikleri sonra Aydınlar'ın kaldırdığı cezayı..


Maç geride kaldı muhtemelen on gün içinde unuturuz ve devam ederiz. Belki o kadar da sürmez. Birisi ölmedikçe unutmaya da devam edeceğiz. Fenerbahçe için artık 2 maç var ve karşılığında 2 kupa!! Her şeye rağmen bu takım buraya kadar geldi. Sevdiniz renk önemli değil sadece takdir etmeyi bilin yeterli.
Ha unutmadan.. Bu maç Fenerbahçe'nin Alex'in aramadığı hatta Alex'in yokluğundan bahsedilmediği tek maç oldu heralde. En azından ben uzun zamandır hatırlamıyorum..

TRABZONSPOR: 1 - FENERBAHÇE: 3 
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mehmet Cem Hanoğlu, Asım Yusuf Öz
Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech (Dk. 29 Henrique), Zokora (Dk. 82 Adrian), Colman, Serkan, Alanzinho (Dk. 75 Halil Altıntop), Olcan, Burak
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan (Dk. 56 Orhan), Bekir, Yobo, Ziegler, Dia (Dk. 73 Mehmet Topuz), Selçuk, Cristian, Emre (Dk. 84 Caner), Stoch, Bienvenu
Goller: Dk. 3 Emre, Dk. 31 Bienvenu, Dk. 84 Cristian (Fenerbahçe), Dk. 45 artı 4 Burak (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 18 Gökhan, Dk. 32 Cristian, Dk. 45 6 Emre, Dk. 74 Yobo, Dk. 88 Caner (Fenerbahçe) Dk. 45 4 Zokora, Dk. 74 Burak, Dk. 89 Giray, Dk. 90 Olcan (Trabzonspor)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bunların hepsinin nedeni fbnin şike yaparak adamların sampiyonlugunu calmıs olması ve o ırkçı adam oldugunu pekala sen de biliyorsun sanırım... ama sadece gormek istediğin taraftan bakıyorsun olaya bence...

saygılar...