30 Nisan 2012 Pazartesi

Arsenal'in Yeni Prensi Podolski

Sezon başından beri konuşulan Arsenal-Podolski flörtü bugün resmen açıklandı. Gelecek sezondan itibaren artık bir Gunner olacak! Arsenal'de Wenger'in seneye bambaşka bir takım oluşturma fikri olduğunu ve artık para harcamaya karar verdiğini biliyoruz. Podolski ilk hamle oldu. M'Vila, Hazard, Götze gibi isimler dolaşıyor ama ne kadarı gerçekleşecek bunu görmek için henüz erken.
Prens Poldi'yi aslında hiç sevmem. Bir türlü kanım ısınmadı adama o da beni sevmiyor  biliyorum :) Özellikle Nuri ile yaşadıkları tartışmanın ardından iyice gıcık oldum. Milli Takımları araya katıp Nuri'ye artistik yapıyosun Poldi'de sen de Alman değilsin ki!


Kişisel olarak sevmemenin dışında oyuncu olarak beğenirim Podolski'yi. Arsenal'de Robin Van Persie'nin omuzlarına bırakılan gol yükünü biraz hafifletecektir. Walcott ve Gervinho bu konuda zayıf  kaldılar bu sezon. Kral Henry'den sonra bir de prensimiz oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım milli takımda oynadığı oyunu bizde de oynar. Bu arada gitmeden Köln'ü de kurtarsa hiç fena olmaz..

Hiç yorum yok: