4 Mayıs 2012 Cuma

FM 2012 Genç Yetenekler | Carlos Fierro

Futbolla yatıp kalkan, kahvede, sosyal medyada herkesin hoca olduğu, akıl verdiği memlekette kendini tatmin etme oyunu Football Manager.. Başına oturdum mu kalkamadığımız oyun.. Oynamayan arkadaşlarım ''Hastasınız oğlum ne anlıyorsunuz bundan'' dedikten sonra oynamaya başlamış ve bir daha bırakamamıştır :)


FM 2012'yi oynamaya başladıktan sonra her zamanki gibi genç yetenekleri aramaya başladım.  Oynayanlar bilir futbol dünyasına yeni yıldızlar kazandırma ve sizin keşfettiniz bir oyuncuyu alıp geliştirme oyunun en zevkli yanlarından birisidir. Oyunun en iyi forvetlerinden birisi Meksikalı Carlos Fierro.. Onu 2011'de Meksika'da düzenlenen U-17 Dünya Kupasından hatırlayacaksınız. Meksika kupayı alırken en çok dikkat çeken isimlerden olmuştu. Oyunda onu transfer etmek için 2,5 ile 4,5 milyon euro harcamanız gerekiyor. Bu paranın karşılığını orta ve uzun vadede veriyor size Fierro. Onu transfer ettikten sonra sizin Chicharito(Javi Hernandes)'nuz oluyor. Kaçırmayın derim;)


Bu arada bir Arsenal taraftarı olarak şunu da ekleyim. Arsene Wenger'in onu takipte olduğu biliniyor. Bu yaz onu Londra'ya götürebilir ve umarım da öyle olur..

Hiç yorum yok: